Εγκαίνια για την νέα πτέρυγα πυροσβεστικής στα Χανιά - Αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών

Χανιά
Εγκαίνια για την νέα πτέρυγα πυροσβεστικής στα Χανιά - Αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την συμβολή επιχειρηματιών της πόλης

Μια νέα πτέρυγα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων εγκαινιάστηκε σήμερα αναβαθμίζοντας τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού και ταυτόχρονα το επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες. Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία τοπικών αρχών και του περιφερειακού διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη ο οποίος τόνισε τη σημασία του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του πυροσβεστικού σώματος.

Εκσυγχρονίζονται οι κτηριακές υποδομές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων με στόχο ,παράλληλα με την αναβάθμιση του εξοπλισμού της, να μπορεί να επεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά  σε κάθε συμβάν. Η νέα πτέρυγα που εγκαινιάστηκε σήμερα προσφέρει κατ αρχήν  καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στους πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Στο τμήμα που προϋπήρχαν κοιτώνες για τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους έγιναν παρεμβάσεις αναβάθμισης και πλήρους ανακατασκευής για τη δημιουργία γραφείων.

Ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης που βρέθηκε στα Χανιά για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας, τόνισε ότι ήδη οι υπηρεσίες της Κρήτης προετοιμάζονται για την επόμενη αντιπυρική περίοδο.

Στη νέα πτέρυγα, στεγάζονται η διοίκηση, τα γραφεία πυρασφάλειας και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News