Κλέφτης είχε «σηκώσει» τόνους αβοκάντο από χωράφια!

Χανιά
Κλέφτης είχε «σηκώσει» τόνους αβοκάντο από χωράφια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος βρίσκεται "πίσω" από την απίστευτη κλοπή ύψους 8.000 ευρώ

Αδυναμία στο αβοκάντο φαίνεται ότι είχε ένας 27χρονος ο οποίος βρίσκεται σύμφωνα με την αστυνομία «πίσω» από κλοπή τριών τόνων που είχαν συνολική αξία 8.000 ευρώ. Η κλοπή είχε βυθίσει σε απόγνωση τους παραγωγούς που είδαν τη σοδειά τους να βγάζει «φτερά».

Οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά τρεις 3 κλοπές και μια απόπειρα κλοπής αβοκάντο. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 27χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράσης, τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε διαπράξει τις κλοπές.

Συγκεκριμένα από τις 29.12.2019 έως τις 10.01.2020 σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, είχε κλέψει από τρείς καλλιέργειες αβοκάντο περίπου 3 τόνους καρπού η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στο ποσό των 8.000 ευρώ, ενώ επιχείρησε μια ακόμη κλοπή, χωρίς να τα καταφέρει. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News