Σούζαν Ίτον: Τα βλέμματα στο πόρισμα των ψυχιάτρων για τη δολοφονία της βιολόγου

Κρήτη
Σούζαν Ίτον: Τα βλέμματα στο πόρισμα των ψυχιάτρων για τη δολοφονία της βιολόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλέον ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία περί βιασμού της 60χρονης Αμερικανίδας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ψυχιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το προηγούμενο δίμηνο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

Πλέον αναμένεται η έκδοση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ επισημαίνεται ότι τα νέα στοιχεία θα συμπεριληφθούν στον φάκελο της υπόθεσης, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούλιο.

Σημειώνεται ότι κατά τους δύο προηγούμενους μήνες ο 27χρονος Χανιώτης, που είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση, είχε μεταφερθεί από τις φυλακές της Τρίπολης στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού.

Εκεί υποβλήθηκε σε ψυχιατρικές εξετάσεις, όπως είχε παραγγελθεί από τις δικαστικές Αρχές.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του φερόμενου ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της άτυχης βιολόγου, το πόρισμα των ψυχιάτρων που παρακολούθησαν και εξέτασαν τον 27χρονο πρόκειται - μόλις συνταχθεί - να σταλεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές των Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είχε ομολογήσει τον περασμένο Ιούλιο στις αστυνομικές Αρχές το ειδεχθές έγκλημα, αλλά και τον βιασμό της αδικοχαμένης επιστήμονα, την οποία είχε πετάξει μέσα σε γερμανικό καταφύγιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο Μάλεμε Χανίων.

Πλέον ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να μην αποδέχεται την κατηγορία περί βιασμού της 60χρονης Αμερικανίδας.

Η αείμνηστη Σούζαν Ίτον είχε φτάσει στη χώρα μας από τη Δρέσδη της Γερμανίας, όπου διέμενε μόνιμα, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο Βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων.

Στις 2 του περασμένου Ιουλίου έφυγε από τις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ για να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή, χωρίς να επιστρέψει ποτέ... Μετά από μέρες αγωνιώδους αναζήτησης, το πτώμα της εντοπίστηκε από ντόπιους περιπατητές μέσα σε ένα γερμανικό καταφύγιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο ύψος του Πύργου Ψηλονέρου, κοντά στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News