Χανιά

Ιδρύεται σταθμός τροχαίας ΒΟΑΚ στα Χανιά

Δεκτό έγινε το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

Την ίδρυση Σταθμού Τροχαίας ΒΟΑΚ Χανίων που αντικαθιστά το υφιστάμενο κλιμάκιο αποφάσισε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Στη νέα υπηρεσία προβλέπονται οργανικές θέσεις αστυνομικών υπαλλήλων, δίνοντας έτσι τέλος στο καθεστώς των αποσπάσεων και της περιστασιακής στελέχωσης.

Αστυνομικοί υπάλληλοι που δεν θα αποσπώνται από άλλες υπηρεσίες καλύπτοντας περιστασιακά τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, θα υπηρετούν στο εξής στον Σταθμό Τροχαίας ΒΟΑΚ Χανίων. 

Σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες το υφιστάμενο κλιμάκιο αναβαθμίζεται σε σταθμό, δίνοντας τέλος σε ένα παγιωμένο καθεστώς υποστελέχωσης.

Η νέα υπηρεσία θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις του ΤΑΕ Χανίων στη Σούδα με αρμοδιότητα στο τμήμα Χανίων του Βόρειου Οδικού Άξονα από την Κίσσαμο μέχρι τα όρια με το Ρέθυμνο.  

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων κάνει λόγω για βέβαιη αναβάθμιση του επιπέδου αστυνόμευσης στον Β.Ο.Α.Κ.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών υπαλλήλων στα Χανιά με επιστολή τους προς την ηγεσία της ΕΛΑΣ ζητούν άμεση στελέχωση της νέας υπηρεσίας και θυμίζουν ότι το 2017 όταν ιδρύθηκαν τα Τμήματα Μεταγωγών και Άμεσης Δράσης, δεν έγιναν οι προβλεπόμενες μεταθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια