Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ολοκληρώθηκαν οι ψυχιατρικές εξετάσεις του καθ' ομολογία δράστη

Χανιά
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Ολοκληρώθηκαν οι ψυχιατρικές εξετάσεις του καθ' ομολογία δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλέον αναμένεται η έκδοση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των ψυχιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το προηγούμενο δίμηνο ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον και πλέον αναμένεται η έκδοση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τα νέα στοιχεία θα συμπεριληφθούν στο φάκελο της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο το περασμένο καλοκαίρι.

Με την έκδοση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 27χρονο από το Μάλεμε που φέρεται να βίασε και να δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ίτον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης μέχρι να οριστεί η εκδίκαση της.

Τους δύο προηγούμενους μήνες ο 27χρονος είχε μεταφερθεί από τις Φυλακές Τριπόλεως στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού όπου υποβλήθηκε σε ψυχιατρικές εξετάσεις, όπως είχε παραγγελθεί από τις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του φερόμενου ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της άτυχης βιολόγου, το πόρισμα των ψυχιάτρων που παρακολούθησαν και εξέτασαν τον 27χρονο πρόκειται μόλις συνταχθεί να σταλεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές των Χανίων.

Ο 27χρονος που όταν εντοπίστηκε η σoρός της αγνοούμενης Σούζαν Ίτον είχε ομολογήσει στις αστυνομικές αρχές το ειδεχθές έγκλημα, το βιασμό και την μεταφορά του πτώματος σε γερμανική στοά περιγράφοντας τους όλες τις λεπτομέρειες, πλέον δεν αποδέχεται την κατηγορία του βιασμού.

Ο 27χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, φέρεται να είχε μεταφέρει τη Σούζαν Ίτον αιμόφυρτη σε γερμανικό καταφύγιο στο Μάλεμε όπου τη βίασε τρεις φορές και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα σε μια καταπακτή για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News