Γεννητούρια την Πρωτοχρονιά - Ο μπόμπιρας ήταν βιαστικός!

Χανιά
Γεννητούρια την Πρωτοχρονιά - Ο μπόμπιρας ήταν βιαστικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία και ο Χρήστος έγιναν γονείς στις 12:12

Μόλις 12 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα γεννήθηκε αγοράκι στα Χανιά «κάνοντας» το πιο γλυκό «ποδαρικό» για τη νέα χρονιά. Η 20χρονη Μαρία πανευτυχής έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί έχοντας πάντα στο πλευρό της τον συγκινημένο σύζυγό της.

«Το πιο δυνατό συναίσθημα»

Όπως αναφέρει ο πατέρας του παιδιού Χρήστος Παπαδεράκης «περίπου στις 21:00 το βράδυ την παραμονή Πρωτοχρονιάς έπιασαν οι πόνοι την σύζυγό μου και έτσι σπεύσαμε στην κλινική. Μας είπαν ότι είχε μπλεχτεί και ο ομφάλιος λώρος και έτσι έγιναν όλα πολύ γρήγορα και «έσκασε» μύτη το μωρό. Είναι το πρώτο μας παιδί οπότε είμαστε πολύ συγκινημένοι και είμαστε και μικροί σε ηλικία. Όταν μου έφεραν το μωρό ξαφνιάστηκα, είναι το πιο δυνατό συναίσθημα…».

Το αγοράκι γεννήθηκε με καισαρική τομή και ζυγίζει 3 κιλά και 735 γραμμάρια. Για την 20χρονη Μαρία και τον 27χρονο Χρήστο δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το πρωτόγνωρο συναίσθημα που νιώθουν αντικρίζοντας το πρόσωπο του πρώτου τους παιδιού.

Μάλιστα θα ανήκουν στους τυχερούς που θα λάβουν το επίδομα των 2.000 ευρώ που λαμβάνουν οι γονείς που αποκτούν παιδιά με το νέο έτος. Ωστόσο όπως σχολιάζει ο νεαρός πατέρας «μας ενδιέφερε μόνο το παιδί μας να είναι καλά. Βέβαια σίγουρα θα μας βοηθήσει και το επίδομα…»

Όσο για το σε ποιον μοιάζει ο μπόμπιρας, τα σχόλια δίνουν παίρνουν όπως τα πειράγματα.

Γεννητούρια και στο νοσοκομείο Χανίων

Πανευτυχής είναι μια 24χρονη κοπέλα στα Χανιά η οποία λίγο μετά την Πρωτοχρονιά μητέρα. Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο στις 4:45 τα ξημερώματα, ζυγίζει 3.840 κιλά και γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό.

Η 24χρονη αισθάνθηκε τους πόνους λίγες ώρες νωρίτερα, έσπευσε στο νοσοκομείο Χανίων και ο μπόμπιρας δεν άργησε να γεννηθεί, κάνοντας ευτυχισμένη την οικογένειά της.

Μάλιστα πρόκειται για το τρίτο παιδάκι της οικογένειας.

Θερμές ευχές και από το neakriti.gr εύχεται στα δύο ζευγάρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News