Χανιά

Υποτονική η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα των Χανίων

Την τιμητική της είχε η Δημοτική αγορά

Υποτονική ήταν χτες η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα των Χανίων, καθώς το τσουχτερό κρύο και ο βροχερός καιρός άλλαξε τα σχέδια πολλών καταναλωτών.

Στη δημοτική αγορά της πόλης ωστόσο τα κρεοπωλεία είχαν την τιμητική τους με τους Χανιώτες να προμηθεύονται τα απαραίτητα για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς.

Γιορτινό πλην παγωμένο ήταν το κλίμα στην αγορά των Χανίων ενώ πολλοί καταναλωτές αναβάλλουν τις αγορές τους για τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο ο κόσμος απόλαυσε τους χαλαρούς γιορτινούς ρυθμούς.

Οι περισσότεροι Χανιώτες περιμένουν την  τελευταία στιγμή για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι  με τα καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς να έχουν παραδοσιακά την τιμητική τους.

Σημείο συνάντησης και πόλος έλξης και για καλοφαγάδες η Δημοτική Αγορά, που προσέλκυσε και όσους προτιμούν τα παραδοσιακά μαγειρεία.

Μπορεί η κίνηση να μην ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανεξαρτήτως καιρού οι Χανιώτες δίνουν σταθερά ραντεβού στη Δημοτική Αγορά γιορτάζοντας με μουσική, φαγητό και καλή παρέα την εκπνοή του χρόνου.

Σήμερα, τελευταία Κυριακή του χρόνου τα καταστήματα στα Χανιά θα είναι ανοιχτά ως τις 7 το απόγευμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια