Santa Run: Στόχος... περισσότεροι Αη Βασίληδες από ποτέ!

Χανιά
Santa Run: Στόχος... περισσότεροι Αη Βασίληδες από ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στους Κρητικούς να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το σκοπό του Santa Run

Ο χρόνος για το 9οSanta Run μετρά ήδη αντίστροφα και οι διοργανωτές καλούν του Κρητικούς να γίνουν μέλη της μεγάλης φιλανθρωπικής ομάδας που για μια ακόμη χρονιά θα αγκαλιάσει ιδρύματα και συλλόγους της πόλης που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες σε παιδιά. Στις 26 Δεκεμβρίου οι δρόμοι των Χανίων θα κοκκινίσουν ξανά και χιλιάδες Αι Βασίληδες θα στείλουν μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Κάλεσμα στους Κρητικούς να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους το σκοπό του Santa Run, απηύθυναν οι διοργανωτές και εκπρόσωποι των ωφελούμενων ιδρυμάτων.

Στόχος είναι, φέτος περισσότεροι Άι Βασίληδες από κάθε άλλη χρονιά, να μοιράσουν χαμόγελα και ελπίδα σε παιδιά που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα.  Ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε τη σημασία της διοργάνωσης και πρόσθεσε: «Μέσα από μια διαδικασία σκληρής δουλειάς, μπαίνουμε στην τελική ευθεία και θα ήθελα να προσκαλέσω τον κόσμο να γίνει εθελοντής, να φορέσει τη στολή του Santa Run, να γιορτάσει και κυρίως να στείλει ένα μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς σε όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες».

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Καλογερής επεσήμανε ότι το Santa Run μας βάζει όλους στη διαδικασία του εθελοντισμού που έρχεται όπως είπε να κουμπώσει με το πνεύμα των ημερών. Τη στήριξη όλων των επικεφαλείς των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Χανίων μετέφερε ο κ. Ευτύχης Δαμιανάκης ενώ από την πλευρά του ΕΒΕΧ που φέτος συμμετέχει ως συνδιοργανωτής, ο κ. Νίκος Ηλιακής σημείωσε ότι «στόχος είναι να συνεχίσει να γίνεται αυτή η διοργάνωση κάθε Χριστούγεννα και να εξελίσσεται σε μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για την πόλη».

Το Santa Run ενισχύει οικονομικά το παράρτημα Χανίων της ΕΛΕΠΑΠ, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, το ΚΗΦΑΠ "Μεγαλόχαρη" και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης Παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο "Ορίζοντας". Εκπρόσωποι όλων των δομών και του συλλόγου «Ορίζοντας» εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους διοργανωτές, κυρίως προς το δήμο που πήρε στις πλάτες του τη ευθύνη, αλλά και τους εκατοντάδες εθελοντές που ακούραστα εργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και που αποτελούν τους αφανείς ήρωες αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής γιορτής.

Το σπίτι του Santa Run λειτουργεί καθημερινά στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς περιμένοντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή και να προμηθευτούν τη στολή τους. Ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Santa Run μπορεί κανείς να εγγραφεί ως εθελοντής.

Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή του Santa Run θα κλείσει με το καθιερωμένο πάρτι στο οποίο ξεχωριστό χρώμα θα δώσει ο Γιάννης Χαρούλης με τη μοναδική φωνή και τις μουσικές του. Θα συμμετέχουν επίσης ο Γιάννης Παπατζανής , ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης και ο Μπάμπης Παρασχάκης. Για πρώτη φορά τη μουσική επένδυση της γιορτής αναλαμβάνει η νεοσύστατη μπάντα του Santa Run. Χορηγός επικοινωνίας στο 9οSanta Run είναι ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News