Έρχεται το 9ο Santa Run Chania στις 26 Δεκεμβρίου

Χανιά
Έρχεται το 9ο Santa Run Chania στις 26 Δεκεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιορτή εθελοντισμού το 9ο Santa Run Chania θα στηρίξει και φέτος τα Σωματεία: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Σύλλογος «Ορίζοντας».

Στις 400.000 ευρώ, άλλωστε, ανέρχεται το ποσό που έχει συγκεντρωθεί τα προηγούμενα οκτώ χρόνια για την ενίσχυση Σωματείων που το έχουν ανάγκη, όπως είπε στον 98.4 ο εθελοντής της διοργάνωσης Γιάννης Τσοκάνης.

Το Santa Run Chania, η μεγαλύτερη φιλανθρωπική και πολιτιστική εκδήλωση στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα και με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς, στόχο έχει να γίνει όλη η πόλη μία αγκαλιά, στις 26 του Δεκέμβρη.

«Δήλωσε συμμετοχή κι ΕΣΥ και γίνε ο Αγ. Βασίλης για κάποιο από τα παιδιά των Σωματείων: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ "Μεγαλόχαρη" και Σύλλογος "Ορίζοντας". Επισκέψου το σπίτι του Santa Run, που βρίσκεται στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, καθημερινά 10.00-13.00 & 17.00-21.00 και από 16 Δεκέμβρη 10.00-21.00» αναφέρει ο ίδιος.

Μπες στο site: www.santarunchania.com και μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ σε αυτή την όμορφη γιορτή εθελοντισμού, ως συμμετέχοντας Αγ. Βασίλης ή ως υποστηρικτής της διοργάνωσης!

Το 9ο Santa Run Chania διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και το Σωματείο Santa Run.

Χορηγός Επικοινωνίας ο «Όμιλος ΚΡΗΤΗ TV».

Στο τέλος θα ακολουθήσει το μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί, με την φιλική συμμετοχή του Γιάννη Χαρούλη, του Γιάννη Παπατζανή, του Ζαχαρία Σπυριδάκη και του Μπάμπη Παρασχάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News