Ο Γιάννης Χαρούλης στο Santa Run Chania!

Χανιά
Ο Γιάννης Χαρούλης στο Santa Run Chania!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μη χάσεις το τεράστιο πάρτι του Santa Run Chania με το Γιάννη Χαρούλη και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες

Η μεγαλύτερη… Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική και πολιτιστική εκδήλωση στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα έρχεται και φέτος στα Χανιά και σε καλεί να δηλώσεις συμμετοχή και να απολαύσεις τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, με το μοναδικό, Γιάννη Χαρούλη!

Το 9ο Santa Run Chania θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων των τεσσάρων σωματείων της πόλης μας, που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες ή καρκίνο: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και Σύλλογος «Ορίζοντας», καθώς και την προβολή του σπουδαίου έργου τους.

Με στόχο να γίνει όλη η πόλη μία αγκαλιά, δίνουμε ραντεβού στις 26 του Δεκέμβρη για να κοκκινίσουμε τους δρόμους και να μοιράσουμε χαμόγελα σε όλα αυτά τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα!

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ένα τεράστιο πάρτι με τη φιλική συμμετοχή του Γιάννη Χαρούλη, του Γιάννη Παπατζανη, του Ζαχαρία Σπυριδάκη και του Μπάμπη Παρασχάκη!

Ενώ, για πρώτη φορά θα απολαύσουμε και την ολοκαίνουργια, νεοσύστατη Santa Band!

Δήλωσε συμμετοχή κι εσύ και γίνε ο Άγιος Βασίλης για κάποιο από τα παιδιά των Σωματείων!

Επισκέψου το σπίτι του Santa Run, που βρίσκεται στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ από τις 16 Δεκέμβρη, θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ!

Μπορείς να μπεις και στο site και να μάθεις πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ σε αυτή την όμορφη γιορτή εθελοντισμού, ως συμμετέχοντας Άγιος Βασίλης ή ως υποστηρικτής της διοργάνωσης!

Το 9ο Santa Run Chania διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης και το Σωματείο Santa Run.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News