Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Χανιά
Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ

Όποια συμφωνία και διευθέτηση γίνει με την Τουρκία, αυτή πρέπει να γίνει στη βάση του διεθνούς δικαίου και του δικαίου της Θάλασσας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, τόνισε χθες το βράδυ από το Ρέθυμνο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μίλησε για προστασία των δήθεν συμμάχων τονίζοντας πως στο τραπέζι έχει ήδη τεθεί το θέμα της συνδιαχείρισης του Αιγαίου. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη επισκεπτόμενος τα Χανιά όπου το πρωί είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης και με εκπροσώπους εργαζομένων του νοσοκομείου για τα προβλήματα υγείας στο νομό.

Να μη δεχτεί το ψευτοδίλημμα υποχώρηση στην εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων ή πολεμικές συγκρούσεις, κάλεσε το λαό ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας χθες στο πολιτιστικό κέντρο Ατσιποπούλου στο Ρέθυμνο.  Έκανε λόγο για προστασία των δήθεν συμμάχων, για κυρώσεις που δεν επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και για ταύτιση των συμφερόντων Ελλάδας – ΗΠΑ σε τέτοιο βαθμό, που στο τραπέζι , όπως είπε,  έχει ήδη τεθεί το ζήτημα της συνδιαχείρησης του Αιγαίου. 

Τα όσα σοβαρά και επικίνδυνα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες  με την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, αποδεικνύουν ότι έχει καταρρεύσει παταγωδώς, η πολιτική του εφησυχασμού, για τη δήθεν προστασία του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΕ συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη πραγματοποιώντας επαφές με τοπικά στελέχη και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στα Χανιά. Το πρωί επισκέφθηκε το δημαρχείο Χανίων όπου μεταξύ άλλων ζήτησε από τον δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη τη δρομολόγηση της διεκδίκησης και αξιοποίησης του Φρουρίου Ιντζεδίν.

Το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων του Νοσοκομείου Χανίων και του Ιατρικού Συλλόγου οι οποίοι του παρουσίασαν τα προβλήματα στο χώρο της υγείας.

Αύριο ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο κέντρο Άνοδος.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News