default-image

Σεισμός στην Αλβανία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην Κίσσαμο

Χανιά
Σεισμός στην Αλβανία: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην Κίσσαμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζεύουν τρόφιμα και σεντόνια έως και την Παρασκευή 13/12

Έμπρακτα εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Αλβανίας, που δοκιμάζεται από το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, ο δήμος Κισσάμου που ξεκινά την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, λάδι συσκευασμένο, αλάτι, γάλα μακράς διάρκειας, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδι, αλεύρι.

ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ: παπλώματα και κουβέρτες σε καλή κατάσταση

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: παιδικά μπουφάν και ενηλίκων, παπούτσια παιδικά και ενηλίκων, παντελόνια και χοντρές μπλούζες παιδιών και ενηλίκων

ΦΑΡΜΑΚΑ: παυσίπονα, γάζες επιδέσμους, βαμβάκι, αντισηπτικά, αναλγητικά, αντιπυρετικά.

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτί υγείας, πάνες μωρουδιακές και ενηλίκων, μωρομάντηλα.

  • Θερμή παράκληση, τα κλινοσκεπάσματα και τα είδη ρουχισμού να είναι καθαρά, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους και δε μπορούν να τα περιποιηθούν.
  • Επίσης τα είδη να προσκομίζονται είτε σε μικρές κούτες είτε σε τσάντες που κλείνουν ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η μεταφορά τους.

Τη μεταφορά των πραγμάτων αναλαμβάνει αφιλοκερδώς μεταφορική εταιρεία.

Όλα τα είδη θα συγκεντρώνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κισσάμου (πρώην δημαρχείο Μηθύμνης) μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

από τις 08.30-14.30 μ.μ.

Τηλ. 28220-31989, 83105.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News