Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Νεκρός οδηγός του Ι.Χ

Κρήτη
Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Νεκρός οδηγός του Ι.Χ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ''αίμα" ενός 22χρονου βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος της Κρήτης

Η Κρήτη θρηνεί ένα ακόμη θύμα στον βωμό της ασφάλτου.

Ο 22χρονος οδηγός που είχε εγκλωβιστεί στην καμπίνα του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με φορτηγό το πρωί της Παρασκευής, στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο των Χανίων.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο και ο 41χρονος αλλοδαπος ,οδηγός του φορτηγού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, έχοντας υποστεί σοκ.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων στον βωμό της ασφάλτου από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα στην Κρήτη, φθάνει στους 59.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Ο άτυχος νέος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του το οποίο γύρω στις δέκα το πρωί ενώ κινείτο με κατεύθυνση τα Χανιά συγκρούστηκε μετωπικά με επαγγελματικό φορτηγό πτηνοτροφικής εταιρίας.

Το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο και κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά η Τροχαία ΒΟΑΚ , εξετράπη της πορείας του.

Η σύγκρουση με το διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ο 22χρονος ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό πέρασε το πρανές της εθνικής και καρφώθηκε σε δέντρο.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο με τους πυροσβέστες να επιχειρούν να απεγκλωβίσουν τον 22χρονο οδηγό του ΙΧ.

Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε στο νοσοκομείο τον άτυχο άντρα, ήταν όμως ήδη αργά καθώς είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News