Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε άνδρα

Χανιά
Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε άνδρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνθρωπος βρισκόταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή

Τραγικό τέλος βρήκε ένας ηλικιωμένος, ο οποίος καταπλακώθηκε από δέντρο στην περιοχή του Ντερέ του Δήμου Πλατανιά, περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εργασιών.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού Ντερές, ηλικίας - περίπου - 65 με 70 ετών, ο οποίος, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, αφού, ενώ παρακολουθούσε τις εν λόγω εργασίες, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι από κλαδί πλατάνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού της κοίτης του ποταμού από κλαδιά και φερτά υλικά, για λογαριασμό της Αντιπεριφέρειας.

Στο σημείο, πάντως, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, ο οποίος παρακολουθούσε την εξέλιξη των εργασιών, μεταξύ των οποίων και ο άτυχος ηλικιωμένος και παρά τις προειδοποιήσεις του χειριστή του μηχανήματος για απομάκρυνση από την περιοχή των εργασιών λόγω κινδύνου, ο ίδιος στεκόταν στο λάθος σημείο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, όμως ήταν ήδη αργά. Την είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, κ. Μηνάς Βουλγαρίδης, ο οποίος σχολίασε πως ο άτυχος άνδρας «διεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο».

Σημειώνεται πως ο ηλικιωμένος διατηρούσε αγροτική έκταση δίπλα από την περιοχή όπου εκτελούνται οι εργασίες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ντερέ, κ. Γιάννη Μαρκουλάκη, ο άτυχος άνδρας πήγε στο ποτάμι για να ζητήσει από τον χειριστή του μηχανήματος να καθαρίσει και το τμήμα του ποταμού που περνάει μπροστά από την περιουσία του.

Πάντως, οι κάτοικοι του Ντερέ είναι συγκλονισμένοι από τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News