default-image

Φυλακισμένος με φιξάκια ηρωίνης στον... πρωκτό του, ερχόταν Κρήτη

Κρήτη
Φυλακισμένος με φιξάκια ηρωίνης στον... πρωκτό του, ερχόταν Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει προηγούμενο το... πείσμα ενός 52χρονου

Συνελήφθη, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 52χρονος για ναρκωτικά.

Όπως διαπιστώθηκε είχε προβεί στην κατάποση 46 συσκευασιών (φιξάκια) με (149,55) γραμμάρια ηρωίνης τις οποίες και είχε αποκρύψει στο πρωκτό του.

Επίσης τα ναρκωτικά  μετά την μεταγωγή του από Πειραιά, τα προόριζε για Κατάστημα Κράτησης στο νησί μας και συγκεκριμένα για τις φυλακές της Αγιάς.

Ο ίδιος συνελήφθη και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί αρμοδίως στις εισαγγελικές αρχές.

Να σημειωθεί ότι η μέθοδος της κατάποσης των ναρκωτικών από κρατούμενους είναι συνηθισμένη γι' αυτό και κατά τη μεταγωγή, είτε επιστροφή τους από άδεια περνούν από την απομόνωση πριν επιστρέφουν στο κελί τους, για να αποβάλουν ότι έχουν καταπιεί.

 Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019), στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 52χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά.

Όπως διαπιστώθηκε είχε προβεί στην κατάποση (46) συσκευασιών (φιξάκια) με (149,55) γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία προόριζε για εισαγωγή σε Κατάστημα Κράτησης στην Κρήτη, μετά την μεταγωγή του από Πειραιά.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News