Χανιά

Δίκη Δουρουντάκη: Ξανά στο εδώλιο ο 45χρονος - Άσκησε έφεση ο εισαγγελέας

Είχε αθωωθεί και θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, τον Μάρτιο του 2018.

Μετά την προ ημερών αθώωση του 45χρονου βασικού κατηγορούμενου που δικαζόταν  για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η Εισαγγελία Εφετών Κρήτης άσκησε έφεση κατά της απαλλακτικής για τον 45χρονο απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρεθύμνου.

Αυτό σημαίνει ότι o 45χρονος Χανιώτης -ο οποίος αθωώθηκε κατά πλειοψηφία (6-1)  αθωώθηκε κατά πλειοψηφία  στην πρόσφατη εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης- θα δικαστεί ξανά από το αρμόδιο εφετείο.

Ειδικότερα, ο 45χρονος θα δικαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα από Μικτό Ορκωτό Εφετείο, κατηγορούμενος για «ανθρωποκτονία από πρόθεση».

 Μετά την εν λόγω εξέλιξη, ο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, κ. Διονύσης Βέρρας δήλωσε στο neakriti.gr: "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...".

 Εντύπωση προκαλεί, εξάλλου, η άποψη που εξέφρασε ο γνωστός δικηγόρος -και η οποία αναμφίβολα θα συζητηθεί- μέσω του neakriti.gr  ότι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για την επίμαχη υπόθεση πρέπει να γίνει εκτός Κρήτης.

 "Εκείνο το οποίο θέλω να πω εγώ -και ο νοών νοείτο- είναι ότι η υπόθεση αυτή δεν πρέπει να δικαστεί στην Κρήτη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι δέουσες ενέργειες προς τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας η εν λόγω υπόθεση να δικαστεί εκτός νησιού" δήλωσε στο neakriti.gr ο κ. Βέρρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια