Χανιά

ΑΝΕΚ LINES & CSI INSTITUTE για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Ένωσαν την δυνάμεις τους και εγκαινίασαν μία σειρά ενεργειών για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου το οποίο πλέον έχει «μπει» στη ζωή και την καθημερινότητά μας, διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο» στην πόλη των Χανίων.

Ειδικότερα, η ΑΝΕΚ LINES, ένωσε τις δυνάμεις της με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE) και με ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου πραγματοποίησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στα Χανιά.

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία που είχε στόχο την ουσιαστική ενημέρωση μαθητών και εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Χανίων.

Ειδικότερα το θέμα αφορούσε το σημαντικό ζήτημα της online ασφάλειας, το οποίο μάλιστα κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ΑΝΕΚ LINES και το CSI INSTITUTE, εγκαινιάζουν μία σειρά ενεργειών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, το οποίο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο εργαλείο στην καθημερινότητα όλων μας!

 

Η ΑΝΕΚ και το CSI θέτουν κοινό στόχο το να μάθουν τα παιδιά να πλοηγούνται με ασφάλεια στο Διαδίκτυο, τόνισε ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια Μανώλης Σφακιανάκης. Αριστερά του η Κλινική Εγκληματολόγος και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου.

 

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES Γιώργος Κατσανεβάκης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους κατά την έναρξη της ημερίδος στο σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.

 

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute) Μανώλης Σφακιανάκης, εστιάζοντας στις αλήθειες και τις πραγματικότητες της on line χρήσης του διαδικτύου. Αριστερά του η Άννα Νικολακάκη του Τμήματος Χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES και δεξιά του η Κλινική Εγκληματολόγος και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου.

Εκατοντάδες μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Ν.Χανίων παρακολουθούν με ενδιαφέρον όλα όσα αφορούν στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η Κλινική Εγκληματολόγος και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου, πρώτη από δεξιά, αναλύει φαινόμενα όπως το cyberbullying & ο διαδικτυακός εθισμός. Στο κέντρο ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια Μανώλης Σφακιανάκης και αριστερά του η Άννα Νικολακάκη του Τμήματος Χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES.

Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια Μανώλης Σφακιανάκης, απαντώντας σε απορίες των μαθητών με την λήξη της ημερίδας. Αριστερά του η Άννα Νικολακάκη του Τμήματος Χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES και δεξιά του η Κλινική Εγκληματολόγος και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια