Ένωση Επιμελητηρίων : Ζητούμενο η χορήγηση δάνειων χαμηλού επιτοκίου για επιχειρηματίες

Κρήτη
Ένωση Επιμελητηρίων : Ζητούμενο η χορήγηση δάνειων χαμηλού επιτοκίου για επιχειρηματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φόρα στα Χανιά η συνέλευση όλων των Επιμελητηρίων της χώρας

Την ανάγκη στήριξης των οκτακοσίων χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων που κατάφεραν να επιβιώσουν την περίοδο της βαθιάς οικονομικής ύφεσης , μέσα από μεταρρυθμίσεις , φοροελαφρύνσεις και πάταξη της γραφειοκρατίας, τόνισαν οι πρόεδροι των επιμελητηρίων της χώρας και επιχειρηματικοί παράγοντες που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στα Χανιά.

Ο επιχειρηματικός κόσμος ζητά στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη και στοχευμένα μέτρα, όπως μείωση της φορολογίας, μείωση των εισφορών των επιχειρήσεων και αύξηση των μισθών των εργαζομένων, με παράλληλη αλλαγή της πολιτικής των τραπεζών απέναντι στους επιχειρηματίες.

Στη γενική συνέλευσης της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εκφράστηκε αισιοδοξία για το μέλλον της επιχειρηματικότητας , την ενθάρρυνση της και τη δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος για νέες επενδύσεις.

Εκπρόσωποι 59 επιμελητηρίων  της χώρας συζήτησαν για το εύθραυστο ευρωπαϊκό περιβάλλον  στο οποίο δραστηριοποιούνται οι Έλληνες επιχειρηματίες.

Από σήμερα και για δύο ημέρες στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο παλιό λιμάνι, το Επιμελητήριο Χανίων οργανώνει και το 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ με τη συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News