Χανιά

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο για την απώλεια γνωστού γυναικολόγου

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Μιχάλης Καμπανιέρης

Θλίψη σκόρπισε στην ιατρική κοινότητα των Χανίων, και όχι μόνο, το άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού Χανιώτη γιατρού Μιχάλη Καμπανιέρη. Ο Ιατρικός σύλλογος Χανίων και η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων, όπως και η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, εξέδωσαν ανακοινώσεις για τον θάνατο του.

«Στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Μιχαήλ Καμπανιέρη, το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων,σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2ον Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της Κ.Η.Φ.ΑΜΕΑ

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο».

«Το διοικητικό συμβούλιο (Δ.Σ) της ΕΓΕΣΥΧ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος αγαπητού συναδέλφου Γυναικολόγου Μιχάλη Καμπανιέρη.

Αντί για στεφάνι επέλεξε την κατάθεση 300 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ».

H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την είδηση του θανάτου του ιατρού Μαιευτήρα /Γυναικολόγου Επιμελητή Α΄, με βαθμό Δ/ντή, του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Μιχάλη Καμπανιέρη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού ιατρού Μαιευτήρα Γυναικολόγου, ο οποίος υπηρέτησε επί μακρόν και με συνέπεια το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Κρήτης.

Άνθρωπος της ευθύνης και της προσφοράς, διακρίθηκε για την ευγένεια, την εργατικότητα, και την αποτελεσματικότητά του.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια