Πατέρας χτύπησε δασκάλα: «Μου έκαψε το αυτοκίνητο - Πήγε να πνίξει και τον πατέρα του»

Χανιά
Πατέρας χτύπησε δασκάλα: «Μου έκαψε το αυτοκίνητο - Πήγε να πνίξει και τον πατέρα του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι περιγραφές της εν διαστάσει συζύγου του άνδρα που χτύπησε τη δασκάλα σε σχολείο στα Χανιά

Για έναν βίαιο, εν γένει, άνθρωπο έκανε λόγο η εν διαστάσει σύζυγος του 38χρονου, που καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης, μετά τον ξυλοδαρμό της εκπαιδευτικού σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά.

Η Οξάνα Κοτζάμπαση περιέγραψε καρέ - καρέ στο realnews.gr την επίθεση που δέχτηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η δασκάλα, αναφέροντας:

«Πήγε στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά, παρά το γεγονός ότι δεν του επιτρέπεται να τα πλησιάζει ούτε σε απόσταση 30 μέτρων, καθώς έχουν ληφθεί ασφαλιστικά μέτρα. Όταν τον είδα έξω από την πόρτα του σχολείου, του είπα να φύγει και τον ενημέρωσα ότι θα πάρω εγώ τα παιδιά όταν σχολάσουν. Άρχισε να ουρλιάζει και να με σπρώχνει.

Τότε ήρθε η δασκάλα και του ζήτησε να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί, γιατί δεν είναι σωστό τα παιδιά να ακούνε φωνές. Εκείνος ήταν έξαλλος και της απάντησε να μην ανακατεύεται. Η δασκάλα επέμεινε και τον παρακάλεσε να φύγει από το σχολείο.

Τότε εκείνος άρχισε να την κλοτσάει και να την τραβάει από τα μαλλιά. Τη χτυπούσε άγρια για αρκετά λεπτά. Δεν ήταν απλός ξυλοδαρμός, προσπάθησε να σκοτώσει τη δασκάλα».

«Χτυπάει τη μητέρα του και έχει επιχειρήσει να πνίξει τον πατέρα του»

Πάντως η ίδια αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρόνια που πέρασε με τον άνδρα που παντρεύτηκε το 2009 και για την ενδοοικογενειακή βία που βίωνε τα τελευταία χρόνια, τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της.

«Ο άνδρας μου είναι βίαιος, άγριος και επιθετικός. Έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες. Πολλές φορές στο παρελθόν με έχει χτυπήσει με μπουνιές και γροθιές και αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε. Φοβόμουν για τα τρία παιδιά μου. Έπρεπε να τα προστατέψω από την οργή του. Πολύ συχνά χτυπούσε και τα παιδιά, όχι τόσο δυνατά όσο εμένα, αλλά όταν έπινε χειροδικούσε πάνω τους», σημειώνει η 37χρονη γυναίκα και συμπληρώνει:

«Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Τρέμω μην πάθουν τίποτα τα παιδιά μου. Αρκετές φορές ερχόταν μεθυσμένος και τα ανέβαζε στη μηχανή και έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα... Είναι διαρκώς οξύθυμος και έτοιμος να μας δείρει, ενώ συνέχεια με βρίζει αισχρά μπροστά στα παιδιά.

Τις πρώτες ημέρες που χωρίσαμε, έκαψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο που με δικά μου χρήματα είχα αγοράσει, ενώ πριν από λίγο καιρό έσπασε το τζάμι από το νέο αυτοκίνητο που πήρα.

Τα παιδιά μου τον φωνάζουν ‘ξένο’ και όχι πατέρα. Είναι πολύ στεναχωρημένα που ο μπαμπάς τους συμπεριφέρεται έτσι και τον φοβούνται. Η 10χρονη κόρη μου είναι συνεχώς σκυθρωπή. Όταν τη ρωτάω γιατί είναι έτσι, μου απαντά ότι δεν θέλει με τη βία να την παίρνει ο πατέρας της για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Όπως μου περιγράφει, όταν πηγαίνει μαζί του στο χωριό, όπου ζουν οι γονείς του, κάθεται μόνη της στο δωμάτιο και τον ακούει να μαλώνει μαζί τους. Μάλιστα, όπως μου λέει το παιδί, ο σύζυγός μου χτυπάει τη μητέρα του και έχει επιχειρήσει να πνίξει και τον πατέρα του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News