Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του μικρού Παναγιώτη που χρειάζεται εγχείρηση στον εγκέφαλο

Κρήτη
Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του μικρού Παναγιώτη που χρειάζεται εγχείρηση στον εγκέφαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μικρός Παναγιώτης πάσχει από σπάνια πάθηση που του προκαλεί επιληψίες

Μερικές χιλιάδες ευρώ έχουν απομείνει προκειμένου να συμπληρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ για το μικρό Παναγιώτη.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook, η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, μεταφέροντας τα δικά του λόγια, ευχαριστεί όλους όσοι έχουν συμβάλλει στην προσπάθεια της συγκέντρωσης του ποσού για να γίνει καλά ο 10χρονος.

Όπως αναγράφεται στο συγκινητικό post:

«Μπορεί να μην μπορώ να σας φτιάξω μια τέλεια καρδιά σε ζωγραφιά και να σας τη μοιράσω απλόχερα, όμως καταλαβαίνω τον αγώνα που κάνετε για εμένα! Όλα μου τα εξηγεί η μανούλα μου!

Σας ευχαριστώ που προσπαθείτε για εμένα, σας ευχαριστώ για την προσπάθεια!

Έχουμε όμως δρόμο ακόμα για το στόχο μας! Το πόσο δεν έχει μαζευτεί ακόμα.»

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης πάσχει από μια σπάνια πάθηση, η οποία «του προκαλεί επανειλημμένες επιληψίες κάθε λεπτό της ώρας! Κάθε επιληψία που κάνει, τον φέρνει ένα βήμα κοντά στο θάνατο», ανέφερε η μητέρα του σε άλλο post, με μοναδική λύση, προκειμένου να γίνει καλά ο μικρός, τη χειρουργική επέμβαση στην κλινική Άγιου Λουκά στη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευση της μητέρας του, μέχρι και το Σάββατο, το ποσό που είχε μαζευτεί για το μικρό Παναγιώτη, ήταν μεταξύ 14.000 - 16.000 ευρώ.

Πάντως, η μητέρα του 10χρονου αγοριού, σε άλλη της ανάρτηση, είχε ευχαριστήσει όλους όσοι έχουν συμβάλλει για το μικρό Παναγιώτη, γράφοντας: «Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά για το παιδί μου… τι άλλο να θέλει μια μάνα... όταν έχει δίπλα της τόσους ανθρώπους να προσεύχονται και να στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που έχει να κάνει με την υγεία του παιδιού της... πραγματικά είμαι και νιώθω δυνατή μέσα από τη δύναμη την αγάπη και τη στήριξή σας που μας δίνεται απλόχερα στο δύσκολο μονοπάτι μας… να είστε όλοι καλά και υγιείς και να χαίρεστε ότι αγαπάτε!»

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News