default-image

Βαριά τραυματίας μοτοσυκλετιστής μετά από τροχαίο - Γλίτωσε από θαύμα τον ακρωτηριασμό

Χανιά
Βαριά τραυματίας μοτοσυκλετιστής μετά από τροχαίο - Γλίτωσε από θαύμα τον ακρωτηριασμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίνει μάχη ο 28χρονος μετά το τροχαίο στο Ακρωτήρι Χανίων

Την πιο γενναία μάχη της ζωής του δίνει 28χρονος μοτοσυκλετιστής μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Καμπάνι Ακρωτηρίου. Ο τραυματίας γλίτωσε από θαύμα τον ακρωτηριασμό στο πόδι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Όπως τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου Μηνάς Βουλγαρίδης μιλώντας στο neakriti.gr «πρόκειται για πολυκαταγματία με τραύματα στα χέρια, τα πόδια και τη λεκάνη. Υπεβλήθη το βράδυ σε πολύωρο χειρουργείο και νοσηλεύεται πολύ βαριά κατάσταση στην εντατική. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες…».

Το σοβαρό τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρα στο Ακρωτήρι Χανίων. Άγνωστο πως, η μηχανή του 28χρονου εξετράπη της πορείας του και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και εκ τοτε νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Το επικίνδυνο σημείο του ατυχήματος:

52 νεκροί στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα σοβαρά τροχαία που έχουν σημειωθεί στο νησί μας με πιο πρόσφατο το θανατηφόρο στη Σκαλέτα με θύμα μια 80χρονη και μια 5χρονη να παλεύει για τη ζωή της, ενώ μάχη δίνει ο 28χρονος διανομέας φαγητού μετά το τροχαίο στις Μεσαμπελιές. Οι νεκροί από τροχαία στην Κρήτη από την αρχή του χρόνου, άγγιξαν τους 52. 

(εικόνες αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News