Ντεραπάρισε φορτηγό με φιάλες υγραερίου - Δείτε φωτογραφίες

Κρήτη
Ντεραπάρισε φορτηγό με φιάλες υγραερίου - Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο η πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον οδηγό

Ατύχημα με φορτηγό συνέβη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, όταν φορτηγό με φιάλες υγραερίου ντεραπάρισε, στα Αφράτα Κισσάμου, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στην καμπίνα, ο οδηγός.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία με κλιμάκια από Χανιά και Κίσσαμο.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε ενώ σύμφωνα και με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr, ο Διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκης «οι φιάλες υγραερίου  έφυγαν από το φορτηγό και κατρακύλησαν στην χαράδρα. Πλέον μέλημα μας είναι να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τις φιάλες, χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο ατύχημα.»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός, εκτός από το σοκ που υπέστη, δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες, που αναδημοσιεύουμε από το προφίλ του κ. Άκη Καραντωνάκη, ο οποίος εφιστά την προσοχή των οδηγών. 

Προσοχή στους δρόμους λόγω βροχής - Τα πρώτα προβλήματα

Τα πρωτοβρόχια έκαναν την εμφάνιση τους σε αρκετές περιοχές της Κρήτης όπως και στο Ηράκλειο. Ωστόσο μαζί με τις πρώτες βροχές ήρθαν και τα πρώτα προβλήματα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την κίνηση και την κυκλοφορία των οχημάτων.

Για παράδειγμα, ενδεικτική ήταν η κατάσταση που επικρατούσε γύρω στις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Ηρακλείου – Χανίων,  στο ύψος της εξόδου από Αλικαρνασσό με κατεύθυνση το Γιόφυρο.

Αν και δεν είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα, υπήρξε μποτιλιάρισμα, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές και να πηγαίνουν «σημειωτόν» στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Οι δρόμοι λόγω βροχής, κρύβουν παγίδες, εξαιτίας και της ολισθηρότητας με τους οδηγούς να πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους.

 Πτώση βράχων στο ύψος της Χαρακιανής

Να σημειωθεί επίσης, ότι νωρίτερα το μεσημέρι, σημειώθηκε πτώση μικρών βράχων στο ύψος της Παναγίας της Χαρακιανής, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Στο σημείο κλιμάκιο της τροχαίας ΒΟΑΚ αλλά και πυροσβεστική προχωρώντας στην απομάκρυνση τους από το σημείο για την αποφυγή ατυχήματος.

Έγιναν πολύ γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες και ως εκ τούτου δεν διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News