Μπαράζ τροχαίων με δικυκλιστές στα Χανιά

Χανιά
Μπαράζ τροχαίων με δικυκλιστές στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο τροχαία με τραυματισμούς οδηγών μηχανής, μέσα σε λίγη ώρα στα Χανιά

Σε κινητοποίηση το ΕΚΑΒ στα Χανιά το απόγευμα της Τρίτης, καθώς δύο τροχαία έλαβαν χώρα με θύματα οδηγούς δικύκλων μετά από σύγκρουση με ΙΧ.

Ειδικότερα με διαφορά μίας περίπου ώρας σύμφωνα με τον ιστότοπο flashnews.gr, συνέβησαν τα δύο τροχαίο θέτοντας σε συναγερμό το ΕΚΑΒ και τα δύο είχαν θύματα δικυκλιστές.

Το πιο σοβαρό από τα δύο ήταν εκείνο που σημειώθηκε στις Μουρνιές και συγκεκριμένα στον κόμβο Μουρνιών, όπου το σκούτερ το οποίο οδηγούσε μία κοπέλα 24 ετών, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα η 24χρονη να εκτιναχτεί από τη μηχανή που οδηγούσε και να πέσει πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος, πριν πέσει στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τη νεαρή γυναίκα, η οποία έφερε αρκετά τραύματα, ωστόσο είχε τις αισθήσεις της και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο νωρίτερα τώρα και στη συμβολή των οδών Εφέδρων Πολεμιστών και Παρθενίου Κελαϊδή αυτοκίνητο, σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων έχοντας τις αισθήσεις του.

Και στα δύο τροχαία ατυχήματα προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News