Βρέθηκε η γυναίκα που εξαφανίστηκε στα Χανιά - Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

Χανιά
Βρέθηκε η γυναίκα που εξαφανίστηκε στα Χανιά - Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για την ηλικιωμένη για την οποία εξεδόθη Silver Alert  

Υγιής και χαρούμενη επέστρεψε στο σπίτι και στο σύζυγό της η 71χρονη Susan Patricia Hines, για την εξαφάνιση της οποίας εκδόθηκε Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής.

Η 71χρονη Βρετανίδα, εξαφανίστηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, από το σπίτι της στα Χανιά, όπου και διαμένει με το σύζυγό της, Nick Hines, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό, μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας τους διαδικτυακούς του φίλους να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Ειδικότερα, όπως έγραψε: «Ένα μήνυμα προς όλους τους φίλους μου στα Χανιά. Όλοι γνωρίζεται πως η Sue πάσχει από Αλτσχάιμερ. Εξαφανίστηκε. Εάν τη δείτε καλέστε με στο… Η τελευταία φορά που την είδα ήταν σήμερα, περίπου στη 1, στο σπίτι μας. Ευχαριστώ».

Μάλιστα, το γεγονός ότι η 71χρονη Βρετανίδα πάσχει από Αλτσχάιμερ αναγραφόταν και στο σχετικό Silver Alert και για το λόγο αυτό, η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο και ο εντοπισμός της θα έπρεπε να είναι άμεσος.

Πάντως, η ανάρτηση του συζύγου της, από ότι φαίνεται, είχε θετικό αποτέλεσμα, αφού η γυναίκα εντοπίστηκε, περίπου, στις 2 τα ξημερώματα και επέστρεψε ασφαλής στο σπίτι της, στις 4:15 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το παραπάνω περιέγραψε ο σύζυγός της σε δεύτερη ανάρτηση στο Facebook:

«Η Sue βρέθηκε στη Σούδα και η αστυνομία την επέστρεψε στο σπίτι μας στις 4:15 τα ξημερώματα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους φίλους μου στο Facebook και συγκεκριμένα στη Rita Dana την κοινοποίηση της οποίας είδε η κυρία που εντόπισε τη Sue στη Σούδα, περίπου, στις 2 τα ξημερώματα. Η κυρία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είδε μια γυναίκα που έμοιαζε στη Sue πως θα έπαιρνε την αστυνομία. Έτσι η Sue επέστρεψε σπίτι υγιής και χαρούμενη και μου είπε χαρακτηριστικά “έκανα τόσο χαμό (με την εξαφάνισή μου)”. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News