Αυτοκτόνησε η εκπαιδευτικός που χτύπησε τη μητέρα της και την άφησε στην αυλή του σπιτιού

Χανιά
Αυτοκτόνησε η εκπαιδευτικός που χτύπησε τη μητέρα της και την άφησε στην αυλή του σπιτιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 55χρονη άφησε σημειώματα που εξηγούν γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει η 55χρονη εκπαιδευτικός, η οποία είχε συλληφθεί πριν από μερικές εβδομάδες, κατηγορούμενη πως χτύπησε τη μητέρα της.

Η 55χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, το απόγευμα της Τετάρτης, έχοντας - πιθανότατα - καταναλώσει ποσότητα χαπιών. Ωστόσο, οι ιατροδικαστικές αρχές του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων, όπου και μεταφέρθηκε το άψυχο σώμα της 55χρονης, προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή, βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σημειώνεται πως η αστυνομία απέκλείσε, από την πρώτη στιγμή, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς, η 55χρονη άφησε ιδιόγραφα σημειώματα στα οποία και εξηγούσε γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, σε ένα από αυτά η ίδια έγραφε - μεταξύ άλλων - πως δεν αντέχει άλλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Είχε αφήσει τη μητέρα της αβοήθητη, μετά από ξυλοδαρμό

Η 55χρονη εκπαιδευτικός κατηγορείτο πως, το απόγευμα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, είχε χτυπήσει την 88χρονη μητέρα της και έπειτα την άφησε αβοήθητη στην αυλή του σπιτιού της, όπου και τη βρήκε γειτόνισσά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μητέρα και κόρη είχαν διαπληκτιστεί, με τη δεύτερη να προχωρά στην πράξη βίας.

Για το λόγο αυτό, η 55χρονη είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News