Χανιά

Η έκκληση του Δήμου Κισσάμου στους πολίτες για τα σκουπίδια

Δείτε φωτογραφίες από μία άσχημη εικόνα που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των σκουπιδιών

Η καθαριότητα είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε όλοι να συνυπάρξουμε στο περιβάλλον και να φροντίσουμε γι’ αυτό, αλλά εμείς σας πολίτες μάλλον δεν ενδιαφερόμαστε.

Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από τις φωτογραφίες που στέλνει η Δημοτική Αρχή Κισσάμου και δείχνει ότι σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα τα οποία έχουν εναποθέσει ανεξέλεγκτα οι δημότες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα για κυριαρχεί μία άσχημη και αρνητική δημόσια εικόνα για το Δήμο Κισσάμου.

«Αγαπητοί συνδημότες, η νέα Δημοτική αρχή θα κάνει κάθε προσπάθεια να βελτιώσει αυτό που παρέλαβε και να διορθώσει τυχόν λάθη και παραλείψεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής για να παραδώσει ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές.

Θεωρώντας αυτονόητο ότι αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων μας η καθαρή εικόνα της πόλης αναφέρουμε ότι δεν θα δεχτούμε κανένα είδος παραβατικής συμπεριφοράς που αφόρα τα ανωτέρω ζητήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την καλή συνεργασία αλλά και το φιλότιμο που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και πρασίνου που είναι ο πυλώνας για να επιτύχουμε τους στόχους μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέμα αφορά καθαριότητα, ογκώδη αντικείμενα και εναπόθεση οικοδομικών υλικών είναι 2822023110.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια