«Ξετρύπωσαν» 1 κιλό κάνναβης από το σπίτι του 62χρονου

Χανιά
«Ξετρύπωσαν» 1 κιλό κάνναβης από το σπίτι του 62χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο άντρας από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στα Χανιά

Η κάνναβη που είχε στο σπίτι του έβαλε σε μπελάδες έναν 62χρονο ελληνικής καταγωγής ο οποίος δέχτηκε έλεγχο το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Χανιά.

Όλα έγιναν χτες το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία με 29 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 62χρονου. Εκεί βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ένα κιλό κάνναβης.

Ο δράστης συνελήφθη, η προανάκριση  διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και ο 62χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (17.09.2019) το μεσημέρι στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (17.09.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 62χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 29 γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του από αστυνομικούς της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ένα (1) κιλό κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ,ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News