Ξεκάθαρη στήριξη Βάμβουκα στον Παναγιώτη Σημανδηράκη

Χανιά
Ξεκάθαρη στήριξη Βάμβουκα στον Παναγιώτη Σημανδηράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Ενισχύει τη δύναμη του στο δημοτικό συμβούλιο ο νέος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Η ήδη εκφρασμένη πρόθεση του προκατόχου του Τάσου Βάμβουκα να στηρίξει τη νέα δημοτική αρχή υλοποιείται με την απόφαση της δημοτικής ομάδας «Δήμος Ενεργών Πολιτών» να πορευτεί με πνεύμα σύνθεσης και δημιουργίας.

«Ως παράταξη “Δήμος Ενεργών Πολιτών” από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε την πρόθεσή μας να στηρίξουμε το έργο της διοίκησης στον Δήμο Χανίων στην επόμενη Δημοτική Περίοδο και να εγγυηθούμε την ομαλή συνέχεια στον Δήμο μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το νέο περιβάλλον που δημιουργεί ο νόμος της απλής αναλογικής. Παρά και τις τελευταίες ρυθμίσεις ενίσχυσης των αποφατικών αρμοδιοτήτων των δημοτικών αρχών, η αναγκαιότητα αυτή παραμένει ισχυρή.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας της οποία επικεφαλής είναι ο κ. Βάμβουκας.

«Η Δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια και δεν πρέπει να διαταράσσεται από μικροπολιτικά οφέλη» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Τάσου Βάμβουκα ενώ και ο ίδιος την ημέρα ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου είχε εξηγήσει το σκεπτικό της απόφαση του.

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης έχει εκφράσει τη διάθεση του στο πλαίσιο των αλλαγών που επιφέρει ο Κλεισθένης να δημιουργήσει ένα σχήμα στο οποίο θα συνυπάρχουν στελέχη της παράταξης του και στελέχη άλλων παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής στο δημαρχείο Χανίων πραγματοποιήθηκε στις 8:30 το πρωί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας παρέδωσε στο νέο δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη υπόμνημα με τον απολογισμό του έργου του ενώ αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν στις θέσεις των αντιδημάρχων και των προέδρων των νομικών προσώπων του δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News