Κοκαΐνη και σχεδόν... 10.000 € του «έβαλαν» τις χειροπέδες

Χανιά
Κοκαΐνη και σχεδόν... 10.000 € του «έβαλαν» τις χειροπέδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του 31χρονου στα Χανιά έβγαλε «λαβράκι»

Μια… περιουσία είχε στα χέρια του χάρη στα ναρκωτικά που κατείχε και διακινούσε ένας 31χρονος αλλοδαπός στα Χανιά ο οποίος, ωστόσο, δεν είχε την τύχη με το μέρος του αφού οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Συγκεκριμένα, χτες τα μεσάνυχτα βρέθηκε ο νεαρός άντρας και οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του 31χρονου δράστη.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 160 γραμμάρια κοκαΐνης,

  • το χρηματικό ποσό των 9.040 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

  • ζυγαριά ακριβείας και

  • κινητό τηλέφωνο.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, ο άντρας συνελήφθη και η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. Ο 31χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (30.08.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (30.08.2019) μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 31χρονος και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 160 γραμμάρια κοκαΐνης,

  • το χρηματικό ποσό των 9.040 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,

  • ζυγαριά ακριβείας και

  • κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων , ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News