Συγκίνηση στην Αντιπεριφέρεια: Αποχαιρέτησαν τον δικό τους Αποστόλη

Χανιά
Συγκίνηση στην Αντιπεριφέρεια: Αποχαιρέτησαν τον δικό τους Αποστόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Απόστολος Βουλγαράκης ήταν ένας αγαπητός αντιπεριφερειάρχης για τα Χανιά

Σε κλίμα συγκίνησης, στη διάρκεια μιας σεμνής τελετής στο μέγαρο της Αντιπεριφέρειας Χανίων, οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας αποχαιρέτησαν τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.

Ολοκληρώνοντας μια μακρά θητεία στην Αντιπεριφέρεια, όντας ο πρώτος που υπηρέτησε τον θεσμό μετά το τέλος του «Καποδίστρια» και την κατάργηση των τότε νομαρχιών, ο Απόστολος Βουλγαράκης - ο Αποστόλης, όπως όλοι τον αποκαλούν - διαχειρίστηκε δύσκολες για τα Χανιά καταστάσεις, με αποκορύφωμα τις δραματικές καταστροφές του περσινού χειμώνα εξαιτίας της θεομηνίας.

Άνθρωπος ευθύς, με διαφορετική αυτοδιοικητική ματιά, δε δίσταζε να συγκρουστεί και να εκφραστεί δημόσια με χαρακτηριστικό τρόπο για πρόσωπα και πολιτικές που κατά την εκτίμησή του λειτουργούσαν εις βάρος των Χανίων. Στην Αντιπεριφέρεια πήγαινε κάθε πρωί πρώτος απ’ όλους. Η δε σχέση του με τους υπαλλήλους και κυρίως με τους ανθρώπους του γραφείου του δεν ήταν στενά υπηρεσιακή. Ήταν πάνω απ’ όλα ανθρώπινη.

Ο ίδιος χτες, Παρασκευή, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και όλα τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για την 9χρονη συνεργασία τους, επισημαίνοντας ότι σε ό,τι έχει πετύχει στηρίχτηκε πάνω τους για να επιτελέσει το έργο του για το καλό του τόπου. Το βέβαιο είναι ότι, ανεξάρτητα από την αποδοχή του διαδόχου του στην Αντιπεριφέρεια, που θεωρείται δεδομένη, ο Αποστόλης θα λείψει σε όλους...

Ο ίδιος πάντως έχει λόγους να προσμένει για μια νέα περίοδο στη ζωή του, με περισσότερο χρόνο για τα εγγονάκια του, τη σύζυγό του Χρυσάνθη και τις καλλιέργειές του στην Αγιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News