Χανιά

Πυρκαγιές σε σπίτια, οικόπεδο και... στύλο της ΔΕΗ αναστάτωσαν γειτονιές σε Ηράκλειο και Χανιά

Άρπαξε φωτιά στύλος της ΔΕΗ - 2 φωτιές σε σπίτια στα Χανιά, 1 φωτιά σε οικόπεδο στο Ηράκλειο

Αναστάτωση επικράτησε χτες, Πέμπτη, σε δύο σπίτια στα Χανιά, έπειτα από δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν, υπό άγνωστες αιτίες.

Αναλυτικότερα, η πρώτη φωτιά ξέσπασε στις 12 το μεσημέρι στον ηλεκτρικό πίνακα ενός σπιτιού, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στα Χανιά.

Στο σημείο μετέβησαν 4 άνδρες με 1 όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, οι οποίοι και έσβησαν τη φωτιά, προτού επεκταθεί.

Η φωτιά, που ξέσπασε υπό άγνωστες αιτίες, προκάλεσε μικρές ζημιές, ενώ για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Ενώ, για φωτιά σε σπίτι και, συγκεκριμένα σε αποθήκη σπιτιού, κλήθηκαν οι πυροσβέστες και το απόγευμα της Πέμπτης.

Πρόκειται για φωτιά που ξέσπασε  στην αποθήκη ισόγειου σπιτιού λίγο μετά τις 5:30, στην περιοχή των Λενταριανών.

Στο σημείο έσπευσαν 3 άνδρες με 1 όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού, όμως η φωτιά είχε ήδη σβήσει από πολίτες, προτού χρειαστεί η παρέμβασή τους.

Για τα αίτια της εκδήλωσης της φωτιάς, τα οποία παραμένουν άγνωστα, διενεργείται προανάκριση.

Άρπαξε φωτιά ο στύλος της ΔΕΗ

Πυρκαγιά ξέσπασε και σε στύλο της ΔΕΗ στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στη 1 και 20 το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με 3 υπαλλήλους του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων.

Η αιτία πρόκλησης της φωτιά είναι άγνωστη, ενώ, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της πυροσβεστικής, η βλάβη αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΗ.

Αναστάτωση και στο Ηράκλειο

Πάντως και οι πυροσβέστες του Ηρακλείου είχαν… τρεχάματα, μετά από φωτιά σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή της Φοινικιάς.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10:15 το πρωί της Πέμπτης και στο σημείο έσπευσαν 5 άνδρες με 2 οχήματα του 1ου πυροσβεστικού σταθμού Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά κατέκαψε 60 τετραγωνικά, ενώ, για τα αίτιά της - τα οποία είναι άγνωστα μέχρι στιγμής - διενεργείται προανάκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια