Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

Χανιά
Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην πλατεία Κατεχάκη στο Παλιό Λιμάνι

Για πρώτη φορά σε ανοικτό χώρο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Ήταν μία ημέρα συγκινησιακά φορτισμένη, όπως δήλωσε ο νέος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

«Μια ημέρα», σύμφωνα με τον ίδιο, «που σηματοδοτεί πολλά πράγματα. Σηματοδοτεί καταρχήν την επαφή του κόσμου ξανά, με την ίδια την εκλογική διαδικασία, με τον τύπο και την ουσία της ορκωμοσίας και την δέσμευση όλων των εκλεγμένων και εμένα προσωπικά».

Όπως τόνισε ο κ. Σημανδηράκης «θα εργαστούμε χωρίς αποκλεισμούς με διάθεση συνεργασίας για το καλό των Χανίων! Ο Κλεισθένης, ένα νομοθέτημα που επιβάλλει συναινέσεις αλλά και μια καινούρια δημοτική Αρχή που επιθυμεί συναινέσεις».

Επίσης ο νέος δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Διεκδικούμε ο δήμος Χανίων να είναι κυριολεκτικά πρωταγωνιστής σε πολλά επίπεδα που έχουν να κάνουν με την καινοτομία και την υιοθέτηση καλών πρακτικών».

Όπως επεσήμανε: «Διεκδικούμε να είμαστε πρωτοπόροι σε θέματα δημόσιου χώρου, με τη διασύνδεση του πολιτισμού και της παιδείας, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και μια σειρά θεμάτων που θα αξιοποιήσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει ο δήμος Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News