«Μανώλης Σκουλάκης» το νέο όνομα του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων

Χανιά
«Μανώλης Σκουλάκης» το νέο όνομα του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας έγιναν παρουσία της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού

Τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων κι έκανε αγώνα για να το δει να γίνεται πράξη, τίμησε σήμερα η δημοτική αρχή.

Σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του Μανώλη Σκουλάκη στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στα Χανιά, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την τοποθέτηση τιμητικής πλακέτας με το όνομα του στην είσοδο της δομής.

Από τον πρώτο χρόνο ανάληψης των καθηκόντων του ως δήμαρχος Χανίων, ο Μανώλης Σκουλάκης πίεζε για την κατεδάφιση του παλιού νοσοκομείου, κάτι που επιτεύχθηκε επί θητείας του. Στον ίδιο χώρο ανεγέρθηκε το Κέντρο Υγείας Αστικού Tύπου στο οποίο σήμερα στεγάζονται και οι δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας.

Η σημερινή τελετή αποκαλυπτηρίων της τιμητικής πλακέτας που φέρει το όνομα του ιδρυτή του Κέντρου Υγείας Χανίων Μανώλη Σκουλάκη έγινε παρουσία μελών της οικογένειας του αείμνηστου πολιτικού.

Από τους μακροβιότερους βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ, έχοντας υπηρετήσει στο υπουργείο υγείας και κλείνοντας την πολιτική παρουσία του με την εκλογή του ως δήμαρχος, ο Μανώλης Σκουλάκης έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιουλίου, αφήνοντας τη σφραγίδα του σε σημαντικά έργα κυρίως στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News