Γιορτές Ρόκκας 2019: Το Timelapse που «ταξιδεύει» τις αισθήσεις

Πολιτισμός
Γιορτές Ρόκκας 2019: Το Timelapse που «ταξιδεύει» τις αισθήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γιορτές Ρόκκας, κάθε καλοκαίρι, διηγούνται μια ξεχωριστή ιστορία… Δείτε τη φετινή

Εάν δεν πήγατε φέτος στις Γιορτές Ρόκκας, που πραγματοποιήθηκαν από τη 1 έως τις 15 Αυγούστου, στην Κίσσαμο Χανίων, δείτε το βίντεο και θα έχετε έναν πολύ καλό λόγο για να πάτε του χρόνου!

Μέσα σε δυόμισι λεπτά, με τη χρήση της τεχνικής Timelapse και με μουσική υπόκρουση το «The Great Unknown», αποτυπώνεται… μαγικά η τελευταία συμφωνική συναυλία στα πλαίσια των Γιορτών Ροκκας.

Σημειώνεται πως για το 2019 η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κρήτης, Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποίησε συναυλία με τα έργα του Μάνου Χατζιδάκι: “το Χαμόγελο της Τζοκόντα” και αποσπάσματα από τη μουσική για τους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη, σε επεξεργασία για ορχήστρα του Χάρη Βενέρη, υπό τη Διεύθυνση του Διεθνούς Φήμης Μαέστρου Μίλτου Λογιάδη. Προετοιμασία ορχήστρας, Δημήτρης Χανδράκης.

Στη συναυλία συμμετείχε η Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου, που τελεί υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως και οι Χορωδίες Χανίων: «Cantilena» υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Καλούτση, Χορωδία παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου υπό τη Διεύθυνση του Γεωργίου Χαχλάκη, και η χορωδία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χανίων υπό τη Διεύθυνση της Γεωργίας Νικολουδάκη.

Ποιες είναι οι Γιορτές Ρόκκας;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News