Χανιά

Πότε ορκίζεται ο νέος δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης

Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. των συμβουλίων των Κοινοτήτων απευθύνει ο νέος δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης

Η πρόσκληση απευθύνεται στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου των συμβουλίων των κοινοτήτων με πληθυσμό άνω των τριακοσίων μόνιμων κατοίκων, καθώς και στους προέδρους των κοινοτήτων με τον ίδιο πληθυσμό, για ορκωμοσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ορκωμοσία θα λάβει χώρα στην πλατεία Κατεχάκη (δίπλα στο ΚΑΜ), σε δημόσια συνεδρίαση στις 26 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 το απόγευμα.

 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβουλίων των Κοινοτήτων με πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) μόνιμων κατοίκων  και των Προέδρων των Κοινοτήτων με πληθυσμό κάτω των τριακοσίων (300) μόνιμων κατοίκων για ορκωμοσία

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη της νέας Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 29/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων, καλείστε για την προβλεπόμενη από το νόμο (άρθρο 52 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ Α' 87, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 40 του Ν. 4555/2018 ΦΕΚ Α’ 133) ορκωμοσία, στη πλατεία Κατεχάκη (δίπλα στο ΚΑΜ), σε δημόσια συνεδρίαση, στις 26/8/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια