Χανιά

Καταδίωξη μέσα στη νύχτα - Κυνηγούσαν με προβολέα

Χειροπέδες από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες σε δύο άνδρες, οι οποίοι κυνηγούσαν παράνομα τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής 11 Αυγούστου

Λαθροθήρες κυνηγούσαν παράνομα στην περιοχή Κεραμειών Χανίων, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο το όχημα έγινε αντιληπτό από άνδρες των ΤΑΕ Χανίων.  

Άμεσα οι άνδρες των ΤΑΕ Χανίων, ειδοποίησαν τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες για την ύπαρξη του οχήματος στην Παναγία Κεραμειών, από την καρότσα του οποίου ένα άτομο σάρωνε την περιοχή με προβολέα.

Οι θηροφύλακες, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετακινήθηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν τα Τ.Α.Ε. και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κατάφεραν να προσεγγίσουν το ύποπτο όχημα. Το άτομο στην καρότσα κατάφερε, παρά την καταδίωξη, να διαφύγει τρέχοντας, με ένα σακίδιο και τον προβολέα, όμως αναγκάστηκε να αφήσει την καραμπίνα (γεμάτη με 3 φυσίγγια).

Ο οδηγός με το συνοδηγό, προσπάθησαν να διαφύγουν με το όχημα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας μάλιστα υλικές ζημιές στο ένα υπηρεσιακό όχημα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Με την αρωγή των αστυνομικών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τελικά το όχημα, όπου μετά από έρευνα εντόπισαν άλλον έναν προβολέα, καθώς και ένα φυσίγγιο.

Στη συνέχεια τα 2 συλληφθέντα άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια