Έμενε τζάμπα σε ξενοδοχεία και… τους έκλεβε κιόλας

Χανιά
Έμενε τζάμπα σε ξενοδοχεία και… τους έκλεβε κιόλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφερε να τους πείσει να τον αφήσουν να διαμείνει δωρεάν

2 ξενοδοχεία των Χανιών έχει καταφέρει να ξεγελάσει ένας 37χρονος ημεδαπός, ενώ έκλεψε τα χρήματα και τα κινητά από τους υπαλλήλους, συνολικά, 4 ξενοδοχείων.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη 5 και 6 Αυγούστου, ο 37χρονος, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, διέμεινε σε καταλύματα ξενοδοχειακών μονάδων σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, χωρίς να καταβάλει το ανάλογο χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί.

Ενώ, από την Κυριακή 4 μέχρι και την Τρίτη 6 Αυγούστου, ο ίδιος αφαίρεσε από υπαλλήλους επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κισσάμου, προσωπικά αντικείμενα και κινητά τηλέφωνα.

Ο 37χρονος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και κατηγορείται για 4 υποθέσεις κλοπών και 2 απάτες.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News