Χανιά

Είχε «ρημάξει» σπίτι και Ι.Χ. στα Χανιά - Έκανε ανέπαφες συναλλαγές με κλεμμένη κάρτα

Είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και πολλά άλλα

Δεν του βγήκαν σε καλό οι… ανέπαφες συναλλαγές που έκανε με κλεμμένη τραπεζική κάρτα, αλλά ούτε και όλες οι κλοπές και διαρρήξεις που έκανε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στα Χανιά.

Εννέα υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων και συγκεκριμένα 8 κλοπές σε αυτοκίνητα και μία σε σπίτι εξιχνιάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου αλλοδαπού.

Έπειτα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο δράστης από τις 29 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου είχε διαπράξει έξι κλοπές, δύο απόπειρες σε Ι.Χ. και άλλη μία κλοπή σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Από τη δράση του κατάφερε να αποσπάσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο 34χρονος χρησιμοποιούσε κάρτα που είχε κλέψει προκειμένου να κάνεις τις… αγορές του.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκαν σήμερα (05.09.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εννέα (9) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων και συγκεκριμένα οχτώ (8) κλοπές σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μια κλοπή σε οικία. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράση και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 29.03.2019 έως και την 09.04.2019 ο 34χρονος είχε διαπράξει έξι (6) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μια κλοπή σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.000 ευρώ. Επιπλέον ο 34χρονος χρησιμοποιώντας αφαιρεθείσα κάρτα ανάληψης χρημάτων προέβη σε ανέπαφες συναλλαγές.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια