«Χτύπησαν» ακόμα και περίπτερα της έκθεσης «Αγροτικός Αύγουστος 2019»

Χανιά
«Χτύπησαν» ακόμα και περίπτερα της έκθεσης «Αγροτικός Αύγουστος 2019»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουλάχιστον 8 περιπτώσεις κλοπών

Ακόμα και τα περίπτερα της έκθεσης «Αγροτικός Αύγουστος 2019» «χτύπησαν» ένας ή περισσότεροι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τουλάχιστον 8 περιπτώσεις κλοπών ωστόσο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής οι ιδιοκτήτες των περιπτέρων δεν είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, ούτε σε μηνύσεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δράστες αφαίρεσαν από περίπτερα χρηματικά ποσά, γλυκίσματα, βουτήματα, μπουκάλια με ποτά και είδη άρτου.

Το θέμα προκαλεί θλίψη καθώς η διοργάνωση του Δήμου Χανίων «Αγροτικός Αύγουστος 2019», στην Πλατεία 1866, άνοιξε τις «πύλες» της την Παρασκευή 2/8/2019 παρουσία Χανιωτών και επισκεπτών. Κεντρικό σύνθημα της έκθεσης είναι «Μαθαίνω τα τοπικά προϊόντα, καταναλώνω τα τοπικά προϊόντα» και έμφαση δίνεται στα κρητικά αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως και την Τρίτη 6/8/2019 και η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του τέως Υπουργού, Βουλευτή και Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

Ο “Αγροτικός Αύγουστος 2019” διοργανώνεται και φέτος από τον Δήμο Χανίων, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (Ε.Β.Ε.Χ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News