Η αλήθεια για την «έκρηξη» φούρνου στο νοσοκομείο Χανίων

Χανιά
Η αλήθεια για την «έκρηξη» φούρνου στο νοσοκομείο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φούρνος υπερθερμάνθηκε και τα θραύσματα του κρυστάλλου έπεσαν μέσα στο φαγητό

Τη δική του απάντηση για την είδηση που έχει δημοσιευτεί σχετικά με μία έκρηξη στα μαγειρεία του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων δίνει το ίδιο το νοσοκομείο, «προς αποκατάσταση της αλήθειας» όπως χαρακτηριστικά ξεκινά η ανακοίνωση.

Σύμφωνα λοιπόν με το νοσοκομείο, στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης οι αντιστάσεις σε έναν από τους τρεις ηλεκτρικούς φούρνους των μαγειρείων υπερθερμάνθηκαν.

Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα τη θραύση του εσωτερικού κρυστάλλου της πόρτας του φούρνου. Τα θραύσματα του κρυστάλλου έπεσαν μέσα στα ταψιά, με αποτέλεσμα την καταστροφή του φαγητού, ενώ παράλληλα από την υπερθέρμανση καταστράφηκαν οι αντιστάσεις και ο φούρνος τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής Γιώργος Ζουρίδης, το προσωπικό των μαγειρείων αντέδρασε άμεσα και φρόντισε ώστε να ετοιμάσει καινούργιο γεύμα για τους ασθενείς.

Να σημειωθεί ότι ο ηλεκτρικός φούρνος που καταστράφηκε (μαζί με δύο ακόμα φούρνους των μαγειρείων) είχε αγοραστεί πριν από έξι μήνες από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News