Φυλακές Αγυιάς: Νεκρός ο ένας κρατούμενος μετά την αιματηρή συμπλοκή

Χανιά
Φυλακές Αγυιάς: Νεκρός ο ένας κρατούμενος μετά την αιματηρή συμπλοκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αλλοδαπός κρατούμενος - Ποια η κατάσταση των άλλων δύο;

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο αλλοδαπός κρατούμενος που ενεπλάκη σε αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Αγυιάς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο θώρακα και στον μηρό, και εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο με το που εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Στη συνέχεια και όντας σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ο αλλοδαπός κρατούμενος μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν μέχρι και σήμερα το πρωί. Όμως τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά που τελικά δεν κατάφερε να επιζήσει.

Μία τραγική είδηση που επιβεβαιώνει και ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μηνάς Βουλγαρίδης.

Αναφορικά με τους άλλους δύο κρατούμενους που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, νοσηλεύονται ακόμα, ωστόσο βρίσκονται εκτός κινδύνου και τα τραύματά τους είναι ελαφρά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύρραξη προκλήθηκε περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κέντρο Κράτησης στην Αγυιά Χανίων όταν δύο ομάδες της πέμπτης πτέρυγας προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους με αυτοσχέδια μαχαίρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε την ώρα του φαγητού και σε αυτή συμμετείχαν αλλοδαποί κρατούμενοι υπήκοοι Αλβανίας και Πακιστάν.

Από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά τρεις κρατούμενοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Μετά το περιστατικό, με επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι υπόλοιποι κρατούμενοι κλείστηκαν στα κελιά τους και δεν προαυλίστηκαν, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά αντεκδίκησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News