Πάνω από μισό κιλό κάνναβης έκρυβε στο αυτοκίνητό του

Χανιά
Πάνω από μισό κιλό κάνναβης έκρυβε στο αυτοκίνητό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έλεγχος της αστυνομίας στα Χανιά έβγαλε «λαβράκι»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ένας 63χρονος ελληνικής καταγωγής στο όχημα του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Χανίων. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εντόπισαν και σταμάτησαν τον 63χρονο που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 570 γραμμάρια κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ ο 63χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (17.07.2019) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (17.07.2019) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επέβαινε ο 63χρονος όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 570 γραμμάρια κάνναβης και 2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News