default-image

Έκλεψε καπνό αξίας 500 ευρώ και έγινε… «καπνός»!

Χανιά
Έκλεψε καπνό αξίας 500 ευρώ και έγινε… «καπνός»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη, 28χρονη ημεδαπή για κλοπή στα Χανιά

Μία 28χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, μπήκε σε επιχείρηση και αφαίρεσε είδη καπνού συνολικής χρηματικής αξίας 500 ευρώ σε περιοχή των Χανίων.

Δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία της για… πολύ, 28χρονη, η οποία «μπούκαρε» σε επιχείρηση 45χρονης σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι, όταν μπήκε στο μαγαζί της 45χρονης, αφαίρεσε τον… καπνό και έγινε… «καπνός».

Ωστόσο οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου την συνέλαβαν και της αφαίρεσαν τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν στην 45χρονη.

Η συλληφθείσα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου 28χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι η 28χρονη αφαίρεσε από επιχείρηση 45χρονης ημεδαπής είδη καπνού συνολικής χρηματικής αξίας 500 ευρώ.

Άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 28χρονη.

Τα αφαιρεθέντα προϊόντα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου, ενώ η συλληφθείσα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News