Χανιά

«Φρένο» στο ταξίδι 19 αλλοδαπών με πλαστά διαβατήρια

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Χανίων

Στο αεροδρόμιο Χανίων τέλειωσε το ταξίδι για δεκαεννέα αλλοδαπούς ηλικίας από 18 έως 37 ετών καθώς επέδειξαν πλαστά έγγραφα. Οι 13 άνδρες και 6 γυναίκες επιχείρησαν να ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο με προορισμό τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Σλοβακία αλλά συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Αναλυτικά σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι.Δασκαλογιάννης» την 06 και 07.07.2019, δεκαεννέα αλλοδαποί ηλικίας από 18 έως 37 ετών και συγκεκριμένα 13 άνδρες και 6 γυναίκες για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Βουλγαρίας, Γαλλίας, Σλοβακίας, Κονγκό και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Σλοβακία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια