Έγκλημα Ασή Γωνιά : Στον ανακριτή και χωρίς υπεράσπιση ο φερόμενος αδερφοκτόνος

Χανιά
Έγκλημα Ασή Γωνιά : Στον ανακριτή και χωρίς υπεράσπιση ο φερόμενος αδερφοκτόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω του φονικού σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στην Ασή Γωνιά

Σήμερα  Πέμπτη παρουσιάζεται στον ανακριτή ο 49χρονος φερόμενος αδερφοκτόνος που την πρωτομηνιά σκότωσε τον 72χρονο αδερφό του στην κεντρική πλατεία της Ασή Γωνιάς στα Χανιά.

Ο 49χρονος έχει ζητήσει να μην τον υπερασπίσει κάποιος δικηγόρος, οπότε και το έργο αυτό θα ανατεθεί σε δικηγόρο από το δικαστήριο.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στην μικρή κοινωνία της Ασή Γωνιάς και της Κρήτης, από την τραγωδία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση του 72χρονου, από τον ιατροδικαστή Κρήτης, Αντώνη Παπαδομανωλάκη, και οι 4 σφαίρες που δέχθηκε το θύμα από τον 49χρονο αδερφό του, μπορούσαν να του επιφέρουν θανάσιμο τραυματισμό. Ο ηλικιωμένος άνδρας δέχθηκε 4 πυροβολισμούς, οι 3 σφαίρες στο κεφάλι και μία ακόμα στον θώρακα.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης επιβιβάστηκε σε μηχανή και απομακρύνθηκε από την περιοχή, μέχρι που συνελήφθη στις Βρύσες Αποκορώνου.

Ο 49χρονος φερόμενος αδερφοκτόνος έχει ζητήσει να μην τον υπερασπιστεί κάποιος δικηγόρος, έχοντας επίγνωση του τι διέπραξε και αύριο θα παρουσιαστεί στον ανακριτή για την απολογία του, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και με υπεράσπιση από δικηγόρο που θα ορίσει το δικαστήριο.

Τραγική φιγούρα, η 95χρονη μητέρα του 49χρονου θύτη και του 72χρονου θύματος, που έμελλε σε αυτή την ηλικία να χάσει τον ένα γιο από τους πυροβολισμούς του έτερου γιου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News