Χανιά

Ο Γιώργος Σταθάκης στο Οικονομικό Επιμελητήριο Δ. Κρήτης

Ο Γιώργος Σταθάκης με συναδέλφους του οικονομολόγους

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Χανίων κ. Γιώργος Σταθάκης επισκέφτηκε τα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ. Κρήτης και συναντήθηκε με το Πρόεδρό του κ. Παντελή Πετσετάκη, καθώς και με μέλη του Επιμελητηρίου.

Η συζήτηση που ακολούθησε έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αφού ο κ. Σταθάκης, όπως ανάφερε, είχε την ευκαιρία να συναντήσει συναδέλφους του οικονομολόγους.

Ο κ. Πετσετάκης, καταρχάς, ευχαρίστησε τον κ. Σταθάκη γιατί «οι προτάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στο σύνολό τους, έγιναν πράξη με τον νόμο του 2015». Ακόμα, αναφέρθηκε στη θεσμική αναβάθμιση του Οικονομικού Επιμελητηρίου από την Κυβέρνηση, γεγονός που βοήθησε την καθημερινότητα των πολιτών.

Επίσης, όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου εξήραν τη σημασία που είχε ο Αναπτυξιακός Νόμος του 2016 (Ν. 4399/2016) για την οικονομική, και όχι μόνο, ανέλιξη της χώρας.

Στο σημείο αυτό ο κ. Σταθάκης πρόσθεσε ότι «ο Αναπτυξιακός Νόμος του 2016 μετατόπισε το ενδιαφέρον από τις μεγάλες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε να γίνεται άμεση εφαρμογή των διαδικασιών που παρέμεναν στάσιμες επί χρόνια».

Επιπρόσθετα, τονίστηκε η αξία νέων εργαλειακών τομών, όπως είναι τα κόκκινα δάνεια, ο εξωδικαστικός μηχανισμός και η προστασία της α’ κατοικίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια