Οχτώ συλλήψεις σε Ηράκλειο & Χανιά - Ήθελαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

Χανιά
Οχτώ συλλήψεις σε Ηράκλειο & Χανιά - Ήθελαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι σε Ιταλία, Σουηδία, Βέλγιο και Σλοβακία τους βγήκε «ξινό»

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από χτες, Τετάρτη, οχτώ αλλοδαποί που συνελήφθησαν τόσο στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, όσο και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έξι άντρες ηλικίας 21 έως 40 ετών και δύο γυναίκες που αμφότερες είναι 41 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τόσο στο «Νίκος Καζαντζάκης» όσο και στο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας και Εσθονίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο και την Σλοβακία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (19.06.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», συνολικά οχτώ αλλοδαποί και συγκεκριμένα έξι άντρες, ηλικίας από 21 έως 40 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 41 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας και Εσθονίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο και την Σλοβακία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News