default-image

Νεκρός άντρας μετά από μπάνιο σε παραλία - Δεν είχε ξεκινήσει η βάρδια ναυαγοσώστη

Χανιά
Νεκρός άντρας μετά από μπάνιο σε παραλία - Δεν είχε ξεκινήσει η βάρδια ναυαγοσώστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουόμενος ανέσυρε τον άντρα από τα νερά

Την τελευταία του πνοή άφησε άντρας που βούτηξε στην παραλία της Χρυσής Ακτής στα Χανιά. Ένας πυροσβέστης που έκανε τη βουτιά του το πρωί της Πέμπτης στην παραλία, αντίκρισε τον 85χρονο Χανιώτη να επιπλέει με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν στιγμές αγωνίας και να τον ανασύρει από τα νερά.

Δεν είχε ξεκινήσει η βάρδια ναυαγοσώστη

Η βάρδια του ναυαγοσώστη δεν είχε ακόμα ξεκινήσει, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί και η βάρδια ξεκινάει στις 10.30.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ναυαγοσωστικής Σχολής Χανίων κ. Λυτινάκη, αμέσως ειδοποιήθηκαν ναυαγοσώστες να σπεύσουν στην περιοχή και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, όπου συνεχίστηκαν οι αγωνιώδεις προσπάθειες για να σωθεί ο άντρας.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Χανίων κ. Ζουρίδη: «ο άντρας έφτασε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο και για 40 λεπτά έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει».  Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια ακτή κινδύνευσε ένα 8χρονο αγόρι που πλέον νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, ενώ πρόσφατα αποσωληνώθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News