Χανιά

Β. Διγαλάκης: Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση

"Πολιτεύομαι για πρώτη φορά, για να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Παιδείας"εξηγεί ο υποψήφιος βουλευτής

"Με αίσθημα τιμής και ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εθνικές εκλογές" αναφέρει ο Βασίλης Διγαλάκης μετά την επίσηση ανακόινωση των υποψηφίων με τη ΝΔ. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει μπροστά με ρεαλιστικές πολιτικές, ακολουθώντας τον δρόμο της ευθύνης και του ορθολογισμού, της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας.Σε αυτόν τον στόχο θεωρώ χρέος μου να συνταχθώ, με σκοπό να στηρίξω την εκλογική μάχη και – κυρίως – το δύσκολο έργο της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολιτεύομαι για πρώτη φορά, για να συμβάλλω στην αναβάθμιση της Παιδείας, που αποτελεί τη μόνη εγγύηση για το μέλλον της Ελλάδας και προϋπόθεση για την αναγέννησή της. Πολιτεύομαι για να βοηθήσω, ώστε να σταματήσει η αιμορραγία των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις επιστροφής όλων αυτών που έφυγαν.

Μέσα από το επιστημονικό μου αντικείμενο και την εμπειρία μου στη δημόσια διοίκηση, γνωρίζω τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες που έχουμε τόσο εδώ, στον τόπο μας, όσο και σε όλη την Ελλάδα. Γνωρίζω τα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. Κυρίως, όπως απέδειξα και στη διάρκεια της πρυτανικής μου θητείας στο Πολυτεχνείο Κρήτης, είμαι αποφασισμένος να εφαρμόσω αυτές τις γνώσεις αποτελεσματικά, στην πράξη.

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλες και όλους εσάς και σας ζητώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια. Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω να εργαστώ με Γνώση και Τόλμη, για τα Χανιά, για την Κρήτη, για την Ελλάδα. Για να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια